Om os

Centrum Smørrebrøds historie går meget langt tilbage til da det var en slagterforretning, og vi holder fast i de gode gamle specialiteter, så du fx stadig kan få sprøde, knasende og hjemmelavede flæskesvær. Kvalitet og smag er vigtigt, så derfor laves det meste fra bunden – det gælder fiskefilet, roastbeef, frikadeller, flæskesteg, dansk bøf, stegt flæsk og en lang række andre pålæg, så de er klar om morgenen, når de første stykker smørrebrød bliver smurt.

Når dørene åbner hver morgen, bugner montrerne af frisksmurt smørrebrød, så tænderne løber i vand, men hvis dit øje ikke kan spotte dit yndlingssmørrebrød, så smører vi det på stedet. Selv lidt i lukketid kan du altid regne med god service, og vores køkken lukker sent, så vi kan tage imod ordrer. Vi er frem for alt fleksible og vil gøre alt for, at du får den bestilling, du ønsker.

I dag leverer Centrum Smørrebrød til lokale virksomheders frokost – men også især mange håndværkere og kontorfolk på farten får stillet sulten hos den tidligere slagterforretning.

Centrum Smørrebrøds køkken er af restaurations kvalitet, og det gør det muligt at levere alt fra hverdagsmad til den sultne på farten til lækre festmiddage i alle størrelser. Til alle højtider kan maden trygt overlades til Centrum Smørrebrød – bestil dog i god tid ved travle højtider.

Kom forbi og bliv den næste, der skal smage det bedste indenfor smørrebrød.